Discord Engellendiğini Nasıl Anlarsın

Discord Engellendiğini Nasıl Anlarsın

Discord engellendiğini nasıl anlarsın; Türkiye’nin en iyi sohbet platformlarından biri olan Discord, her geçen gün aktif kullanıcı sayısını arttırıyor. Çeşitli aktiviteler yapabileceğiniz ve etkinliklere katılarak arkadaşlıklar kurabileceğiniz Discord sosyal medya platformunda dilediğini kullanıcıyı engelleme yetkisine sahipsiniz. Eğer bir kullanıcıdan rahatsız olursanız, kullanıcıyı engelleyebilmeniz mümkün.

Tabii ki başka kullanıcılar da sizi engelleme yetkisine sahip. Ancak başka bir kullanıcı sizi eklendiğinde Discord platformu üzerinden maalesef bunu göremiyorsunuz. Bu makalemizde ise sizlere Discord engellendiğini nasıl anlarsın bunu göstereceğiz. Sizi kimin engellediğini hemen öğrenmek istiyorsanız, okumaya devam edebilirsiniz…

Discord Beni Kim Engelledi?

Discord sosyal medya platformunda kimin sizi engellediğini anlamak istiyorsanız, bunu birden fazla yol ile yapabilirsiniz. Bu sayede hangi kullanıcının sizi engelleyip hangi kullanıcının sizi engellemediğini rahatlıkla anlayabilirsiniz. Dilerseniz Discord engellendiğini nasıl anlarsın yöntemlerine geçelim.

  • Arama Yapın: Discord’ta eğer bir kullanıcı sizi engellediyse onu asla arayamazsınız. Eğer bir kullanıcının sizi engellediğini düşünüyorsanız onu aramayı deneyin. Eğer arama başarısız olursa şüphelendiğiniz kullanıcı sizi engellemiştir.
  • Mesaj Atın: Eğer bir kullanıcının sizi engellediğini düşünüyorsanız ona mesaj atmayı deneyebilirsiniz. Mesajınız karşı tarafa ulaşmıyorsa çok yüksek bir ihtimalle kullanıcı sizi engellemiştir.
  • Arkadaş Ekleme: Şüphelendiğiniz kişiyi arkadaş ekleyerek sizi engelleyip engellemediğini kolayca anlayabilirsiniz. Eğer kullanıcı sizi engellemişse siz onu arkadaş eklerken birtakım sorunlarla karşılaşırsınız. Bu sayede kullanıcının sizi engelleyip engellemediğini anlamış olursunuz.

Yukarıda sizler için sunduğumuz 3 farklı yöntemi deneyerek platform içerimsinde kimlerin sizi engelleyip kimlerin sizi engellemediğini kolay bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Discord Engelleme Nasıl Yapılır?

Discord sosyal medya ağında rahatsız olduğunuz veya sizi aramasını ve mesaj atmasını istemediğiniz kullanıcılara engelleyebilirsiniz. Bu sayede engellediğiniz kullanıcı size asla ulaşamayacaktır. Bunun için yapmanız gereken tek şey kullanıcının üstüne gelip ayarlar sekmesini açmaktır. Daha sonrasında “kullanıcıyı engelle” seçeneği ile dilediğiniz kullanıcıları engelleyebilirsiniz.

Ayrıca Wubito sosyal medya destek platformu olarak sizlere sunduğumuz İnstagram Takipçi Satın Al paketlerimizi %50 komisyon indirimi ile hemen satın alabilirsiniz. Bu sayede İnstagram hesabınızın kullanıcı sayısını dilediğiniz kadar arttırabilirsiniz.