Tiktok Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Tiktok silinen mesajları geri getirme için bazı adımları takip etmeniz gerekir. Tiktok sosyal medya platformu her geçen gün daha da popüler hale gelen, kısa videolar yayınlayıp canlı yayınlar yapabildiğimiz, insanlar ile eğlenceli vakitler geçirebildiğimiz bir platform. Aynı zamanda platform üzerinde insanlarla yazılı sohbet edebiliriz.

İnsanlarla mesajlaşarak yeni arkadaşlıklar kurabiliriz. Ancak bazı durumlarda gelen mesajlar veya bizim karı tarafa gönderdiğimiz mesajlar kaybolabiliyor veya silinebiliyor. Peki TikTok silinen mesajları geri getirme mümkün mü? Tiktok silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan ayrıntılara geçelim.

TikTok Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

Mesajlaşma, günlük hayatımızda telefonlarımızla en sık karşılaştığımız etkileşimlerden biridir. Aslında birçoğumuz telefonda konuşmak yerine mesajlaşmayı tercih ediyoruz. Öyle ki bazen önemli iş notlarımızı ve konuşmalarımızı mesaj yoluyla karşı tarafa aktarıyoruz. Bizim için çok önemli olan bu mesaj trafiği, istemeden de olsa zamanla silinebilir. Ancak artık silinen mesajlarımız için endişelenmemize gerek yok. Çünkü silinen mesajlarımızı kurtarmak çok kolay. Peki nasıl? Bu sorunun cevabını sizler için burada hazırladık.

TikTok platformu üzerinde silinen mesajlarınızı geri getirmenin en kolay ve basit yolu WAMR uygulamasını kullanmaktır. Maddeler halinde Tiktok silinen mesajları geri getirme yöntemini sizler için sıralayalım.

  • İlk olarak WAMR uygulamasını telefonunuza yükleyin.
  • Ardından uygulamayı kurun.
  • Kurulum aşamasında karşınıza çıkan sosyal medya sitelerinden “TikTok”u seçin.
  • Silinen mesajlarınız uygulamanın ana sayfasında yer alan “Bildirim Geçmişi” bölümünde yer alacaktır.
  • Eğer size karşı taraftan fotoğraf gibi bir dosya gelirse, bunu “Silinen Medya” sayfasından görebilirsiniz.

Bu sayede Tiktok silinen mesajları geri getirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

TikTok Mesajları Yedekleme

TikTok platformunda mesajlarını yedeklemenin herhangi bir yolu yoktur, bu nedenle TikTok'dan silinen fotoğrafları kurtarmak için birkaç farklı yol denemelisiniz. Size yardımcı olabilecek birkaç güvenilir TikTok mesaj kurtarma platformu vardır, ancak hesap bilgilerinizi paylaşmadan önce bilgilerin güvenilir olduğundan emin olmanız gerekir.

Aynı zamanda Wubito sosyal medya platformu olarak sizlere sunduğumuz Tiktok İzlenme Satın Al ve Tiktok Beğeni Satın Al artan miktarla birlikte fiyat avantajlarını yakalamak isterseniz, sitemize göz atabilirsiniz.