Spotify Link Kısaltma Nasıl Yapılır?

Milyon abonesi bulunan Spotify adeta müzik alışkanlıklarını değiştirdi. Hem web sürümleri hem de mobil platformlar için kullanılabilir olan Spotify Link Kısaltma Nasıl Yapılır? Merak ediliyor. Her ne kadar harika bir uygulama olsa da bazı açılardan eksikleri de yok değil. Spotify kullanıcıları platform üzerinden link kısaltma nasıl yapılıyor? Diye merak ediyor. Ancak henüz Spotify üzerinden link kısaltma gibi bir yeniliğin olmadığını söylemek gerekiyor.

Spotify Link Kısaltma

Spotify Link Kısaltma yapabilmek için alternatif sitelere yönelmek gerekiyor. Spotify üzerinden oluşturulan linkler çok fazla uzun olduğu için paylaşmak oldukça zor olabiliyor. Spotify üzerinden link paylaşımı yapmanızda bir sakınca olmasa da gereksiz uzunluktaki linkler can sıkıcı olabilir. Spotify Link Kısaltma Nasıl Yapılır? Bunun için alternatif siteler yardımcı olacaktır.

Örnek URL: https://open.spotify.com/track/2UVuSsogV0q0OoNBNt0q8S?si=dee2070df6ca47ef

Bazen ortaya çıkan URL çok uzun olabiliyor. Bu URL’yi öyle paylaşmak istemeyen kullanıcılarda alternatif yollar arıyorlar. Sptfy.com ile Spotify Link Kısaltma da bunlardan bir tanesi hemen aşağıda link kısaltma ile alakalı detayları görebilirsiniz.

Sptfy.com ile Spotify Url Link Kısaltma Nasıl Yapılır?

Gereksiz uzunluktaki bir linki kısaltmak Sptfy.com adresi ile sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor. URL link kısaltma için;

  • Sptfy.com gidin ve giriş yapın
  • Sptfy.com üyesi değilseniz “REGISTER” yazan kısma basın ve üye olun
  • Kısa bir URL oluşturun (Buna siz karar veriyorsunuz)
  • URL oluşturup paylaşabilirsiniz

Sptfy.com 9 yıllık bir platform ve son derece güven veriyor. Üyelerin büyük kısmı da bu platformu tercih ediyor.

Spotify Nedir?

İsveç merkezli bir dijital müzik platformu olan Spotify dünyanın pek çok noktasından üyelere sahiptir. Yeni nesil dijital müzik platformu olarak ön planda olan Spotify, müzik üreticilerinin şarkılarını çevrimiçi ya da çevrimdışı bir şekilde dinlenmesine olanak tanır.  Bazı temel özellikler ücretsiz olarak sunulsa da ücretli üyelikte vardır. Sptfy.com ile Spotify Link Kısaltma nasıl yapılır? Diye merak edenlere özel olarak hemen yukarıda detaylı bir anlatımda vardır. Adımları takip ederek Sptfy.com üzerinden URL kısaltma yapabilirsiniz.

Sizlerde spotify üzerinden kısaltılmış linklerinizle daha fazla kişi tarafından dinlenmek isterseniz, sizler için özel olarak hazırladığımız benzersiz tasarımı kolay kullanım imkânı, güvenli ve hızlı alışverişin öncüsü wubito.com ile Spotify takipçi satın alma veya Spotify dinlenme satın alma yapabilirsiniz.