Tiktok Cuma Mesajları Resimli

Tiktok cuma mesajlari resimli wubito blog

Tiktok Cuma mesajları, Tiktok kullanıcılarının mübarek Cuma gününe özel hazırladığı resim, video ve mesajların olduğu içeriklerden oluşmaktadır. Tiktok’ta Türk kullanıcılar arasında ilgi gören içeriklerden olan bu mesajlar için size farklı alternatifler hazırladık. Cuma gününün manevi atmosferini yaşarken, sevdiklerinizle ve takipçilerinizle güzel dileklerinizi paylaşabilirsiniz. Farklı, özgün ve anlamlı Tiktok Cuma mesajları arıyorsanız, sizin için hazırladığımız resimli en güzel mesajlara göz atın.

Manevi Anlamlı ve En Güzel Tiktok Cuma Mesajları

  • Allah’ım, Ben her halimi sana bıraktım. Sen beni iki dünyada yalnız bırakma. Ben senin merhametine sığındım. Sen beni kulların insafına bırakma. Cumanız hayırlı, dualarınız kabul olsun.
  • Hayırlı Cumalar! Rabbim, bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, gönüllerimize huzur ve ferahlık versin.
  • Umudu veren Allah, umut ettiren de Allah. O vakit ümitsizliğe yer yok. Allah varsa çare asla tükenmez. Yeter ki temiz kalbimizle isteyelim. Elhamdülillah. Cuma'nın bereketi ve huzuru üzerinize olsun.

Tiktok cuma mesajlari resimli

  • Cuma günü her an güzel şeyler için dua edin. Çünkü Cuma günü öyle bir an vardır ki; kul o anda Allah’tan bir şey dilerse Allah mutlaka ona istediğini verir. Hayırlı Cumalar!
  • Allah’ım, sevdiklerimizin ayağına taş, gözlerine yaş değdirme. Kötülüklerden, musibet ve şerden onları koru. Her daim bizi iyi insanlarla karşılaştır. Geleceğimizi, yolumuzu, bahtımızı açık eyle. Cuma’nız mübarek, gönlünüz ferah olsun.
  • Bu mübarek Cuma gününde gönlünüz huzur ve mutlulukla dolsun, tüm dualarınız karşılık bulsun. Cumanız mübarek olsun!
  • Sabır kıymetlidir. Sabrederken şükretmek daha kıymetlidir. Sabredip şükrettiğimizde Allah-ü Teala daha iyilerini nasip eder. Dualarınızın kabul olması dileğiyle, Cumanız hayırlı olsun.

Tiktok cuma mesajları ilahili gorsel

  • Cuma Suresi, 9. Ayet: "Ey iman edenler! Cuma günü namaza çağrıldığı zaman Allah'ı anmaya koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır." Cuma’nın huzuru ve bereketi sizinle olsun.
  • Bakara Suresi, 286. Ayet: "Rabbimiz! Unutur veya yanılırsak bizi sorumlu tutma! Rabbimiz! Bize bizden öncekilere yüklediğin gibi ağır yük yükleme! Rabbimiz! Bize gücümüzün yetmediği işleri yükleme! Bizi affet, bizi bağışla, bize acı! Sen bizim Mevlamızsın, kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et!" Herkese hayırlı, huzurlu ve bereketli Cumalar dilerim.

Tiktok en guzel cuma mesajlari hazir gorsel

  • Allah herkesin gönlüne ferahlık, ruhuna huzur versin. “Yüce Allah’ım, dualarımızı kabul eyle, bizi doğru yoldan ayırma. Darda olanların yardımcısı ol, hastalara şifa ver. İçimizi aydınlat, bize sabır ve metanet ver.” Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.
  • Bugün hayırlı kapıların açıldığı mübarek gün. Kalbimizden geçenlerin gerçek olduğu, dualarımızın karşılık bulduğu, hayırlı ve huzurlu Cumalar dilerim.
  • istemeden, yaprak dalından düşmez. Dağ karını eritmez. Bu mübarek Cuma gecesinde tüm hastalara şifa, dertlilere derman diliyorum. Allah’ım, bugünün bereketini üzerimize nasip et, bizlere sağlık ve afiyet ihsan eyle, dualarımızı kabul eyle.