Discord Sunucuya Bot Basma Nasıl Yapılır?

Discord sunucuya bot basma; Son zamanların en popüler uygulamalarından biri olan Discord, en kaliteli sesli ve görüntülü iletişim uygulamasıdır. Discord, internet üzerinden tanıdığınız kişilerle tamamen ücretsiz olarak iletişim kurmanızı sağlar. Ayrıca birçok kişi ile iletişime olanak sağlayan Discord, online oyuncuların arasında son derece popülerdir. Ayrıca sunucunuza bot ekleyerek özelleştirmeniz mümkündür. Peki Discord'a nasıl bot eklerim? Discord sunucuya bot basma nasıl yapılır? Gelin hep beraber bu soruları ayrıntılı bir şekilde cevaplayalım.

Discord Sunucuya Bot Nasıl Basılır?

Discord sunucuya bot nasıl basılır? Discord platformunda yer alan sunucunuzu birkaç farklı değişiklikle özelleştirebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz herhangi bir işlevi sunucunuza kolayca ekleyebilirsiniz. Bunun için sizlere sunduğumuz Discord sunucuya bot basma adımlarını sırası ile doğru bir şekilde tamamlamanız gerekmektedir. Bu işlem oldukça basittir.

  • Öncelikle Discord hesabınızı girin
  • Bot eklemek için gerekli "Sunucuları Yönet" iznine sahip olduğunuzdan emin olun.
  • Eğer izniniz varsa istediğiniz botu sunucuya ekleyebilirsiniz.
  • Eklemek istediğiniz botun web sitesine gidin.
  • Sunucuya bir bot ekle veya davet et seçeneğine gidin.
  • Eklemek istediğiniz sunucuyu seçin ve "İzin Ver" düğmesini tıklayın.

Bu işlemlerden hemen sonra bot sunucuya eklenecektir. Bu sayede Discord sunucunuza dilediğiniz kadar bot ekleyebilirsiniz.

Discord Müzik, Mesaj Silme ve Hoş Geldin Botu Ekleme

Discord sosyal medya platformuna müzik botu eklemek için aşağıda sizler için sıraladığımız adımları takip edebilirsiniz.

  • Botun web sayfasına gidin ve "Davet Et" düğmesini tıklayın.
  • Sonraki ekranda botu eklemek istediğiniz sunucuyu seçin.
  • Son olarak "doğrula" deyin ve yönlendirme sayfasında doğrulama işlemini gerçekleştirin.

Onay uyarısı göründükten sonra işleminiz tamamlanmıştır. Uygulamada bir mesajı silmek için mesaj kutusunun yanındaki dikey ovali tıklayın. Açılan küçük pencerede "Sil" butonuna tıklayarak mesajınızı silebilirsiniz. Mesajlarınızı temizlemek için çeşitli yardımcı programları da kullanabilirsiniz. Bir karşılama botu ekleyin; "Sunucu Ayarları"na gidin. Karşılama mesajı ayarlarının önizleme sayfasını açın. Yeni üye mesaj kanalı menüsünden istediğiniz "Hoş Geldiniz" kanalını seçin. Discord sunucuya bot basma işlemi içeriğimiz burada sona eriyor. Yeni içeriklerde buluşmak dileğiyle hoşçakalın.