TikTok'tan Silinen Taslakları Geri Getirme

TikTok'tan Silinen Taslakları Geri Getime

TikTok'tan Silinen Taslakları Geri Getime sorunu TikTok kullanıcılarının en merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Taslakların neden silindiğini bilmek isteyenler için de bu makalemizde bir cevabımız olacak. Her şeyden önce, neden taslaklarımızın silindiği hakkında bilgi sahibi olmalıyız. Silinmenin asıl nedeni, TikTok uygulamasını cihazdan kaldırmak olabilir. Diğer bir sebep ise gelişmiş bir temizleme uygulaması kullanılırsa ve taslaklar cihaza kaydedilirse silinir.

Peki, TikTok’tan silinen taslakları geri getirme nasıl yapılır? Gelin hep beraber bu sorunun cevabını bulalım. Tiktok’tan silinen taslakları geri getirme işlemi için bazı önemli adımları uygulamanız gerekir.

  • Taslak Tiktok'tan silindiyse, muhtemelen onu cihazınızdan kaydetmişsinizdir.
  • Sonuç olarak kitaplığınızdaki taslaklara tekrar erişebilirsiniz.
  • Bu taslağı farklı ağlarda paylaştıysanız veya birine gönderdiyseniz, o ağlarda arama yapabilir veya taslağı gönderdiğiniz kişiye sorabilirsiniz.
  • Eğer çözüm bu değilse uygulama üzerinden yetkililere şikâyette bulunabilirsiniz.

TikTok’tan silinen taslakları geri getirme sorununuz bu yöntemle ile çözünemediyse direkt olarak TikTok sosyal medya platformu ile iletişime geçebilirsiniz. İletişime geçtiğinizde TikTok platformuna sorununuzu açık ve net bir şekilde anlatmanız gerekir. TikTok sizinle ilgilenecek ve taslaklardan silinen videonuzu geri gönderecektir.

TikTok Taslak Nasıl Oluşturulur?

TikTok platformu üzerinde taslak oluşturmanın birden fazla yolu bulunmaktadır. Her ne kadar çok yöntem bulunsa da bu yöntemlerden en kolayını sizler için derledik. Dilerseniz TikTok taslak nasıl oluşturulur maddeler halinde kısaca anlatalım;

  • TikTok ve kamerayı açın.
  • Video kaydetmek için "+" simgesini seçin.
  • Videomu kimlerin görebileceğini seçin ve Özel olarak ayarlayın.
  • Taslak olarak kaydetmek için bitirdiğinizde Taslaklar'ı seçin.

Bu sayede TikTok platformu üzerinde taslak videolar oluşturabilir, dilediğiniz zaman üzerinde işlem yapabilir ve kayıt edebilirsiniz. Ayrıca Wubito sosyal medya destek platformu olarak sizlere sunduğumuz; TikTok beğeni satın al, TikTok takipçi satın al ve TikTok izlenme satın al gibi paketlerimizden %50’ye kadar varan komisyon İNDİRİM’inden anında yararlanabilirsiniz. Üstelik yapmanız gerekene tek şey “TikTok Paketleri” sayfamıza giriş yapıp dilediğiniz TikTok paketini seçmek.