Twitter Ön Belleği Temizleme

Twitter ön belleği temizleme; Twitter gibi diğer sosyal medya araçları bazen yavaşlayabiliyor. Bunun nedeni, twitter uygulamasının önbelleğine kaydettiği verilerdir. Wubito olarak bu makalemizde sizlere Twitter önbelleği nasıl temizlenir? İlgili bilgileri sizlere sunacağız.

Site meta etiketinin güncellendiği bir durumla karşılaşırsanız, ancak gönderinizin paylaşılan önizlemesinde eski/yanlış bilgiler gösteriliyorsa, sayfanın önbelleğe alınmış resmini/verilerini sıfırlamanız gerekebilir.

Daha fazla tweet, platformda ilk kez paylaşılmakta olan gönderilerinizle ilgili verileri "önbelleğe alır". Sosyal ağlar genellikle bu bilgileri yaklaşık 30 gün saklar (ancak bu değişebilir).

Bu nedenle, meta etikette büyük bir değişiklik yaparsanız, sosyal ağa önbelleğe alınmış verilerini sıfırlaması ve sayfadaki en son bilgileri alması talimatını vermeniz gerekebilir. Bu makale, çeşitli twitter önbellek temizleme (sıfırlama) türlerinde size rehberlik edecektir.

Twitter Ön Belleği Nasıl Temizlenir?

Twitter'da çeşitli Twitter Kart Doğrulayıcı vardır. Twitter'ın bağlantı önbelleğini temizlemek ve sayfa verilerinizi geri yüklemek için bu aracı kullanın ve mevcut Twitter: card meta etiketinize göre en son bilgileri görüntüleyin.

  • URL'nizi girin ve önizleme kartına tıklayın. Güncellenmiş önizleme resmini göreceksiniz.
  • Şimdi URL'nizi Twitter'da tekrar paylaşmayı deneyin.
  • Twitter Card Meta Tag: Card Meta etiketi hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen resmi belgelerine bakın.

Bu uygulama İphone cihazlarda farklılaşabilmekte. Bu nedenle İOS cihazlara sahip olan kişiler için Twitter önbelleği nasıl temizlenir gösterelim.

  • Öncelikle "Twitter" uygulamasına giriş yapalım ve sol üst köşedeki profil simgesine tıklayalım.
  • Bu ekranda ekranın sol tarafında açılan sekmelerden "Ayarlar ve Gizlilik" sekmesine tıklayalım.
  • Açılan ekranda "Genel" sekmesinin alt başlığında yer alan "Veri Kullanımı"na tıklayalım ve bu bölümde yer alan "Veri Koruma Programı" butonunu aktif hale getirmeyi unutmayın, bu da ek verilerin kaydedilmesi açısından faydalı olacaktır.
  • En alttaki depolama bölümünün altındaki "Medya Depolama" ve "Ağ Depolama" sekmelerine tıklayın.
  • Sırasıyla "Clear Media Storage" ve "Clear All Web Storage" butonlarına tıklayarak işlemi tamamlayabiliriz.

Ayrıca %40’a kadar varan İNDİRİM fırsatı ile Twitter takipçi arttırma paketlerimize göz atabilirsiniz. İnstagram takipçi arttırma paketlerimiz ile İnstagram hesabınızın takipçi sayısını dilediğiniz kadar arttırabilirsiniz.